Warning: preg_match(): Compilation failed: nothing to repeat at offset 1 in /home/tenacity/public_html/wp-includes/class-wp.php on line 218

Warning: preg_match(): Compilation failed: nothing to repeat at offset 1 in /home/tenacity/public_html/wp-includes/class-wp.php on line 219
Kettlebells – seminarium – Göteborg 090215 | Tenacity – Tactical Strength

Kettlebells – seminarium – Göteborg 090215

Den 15/2 är det dags för ett seminarium i Göteborg igen.  Det blir ett seminarium i grundläggande kettlebell-tekniker och principer från Pavels Tsatsoulines RKC – Hardstyle. Du kommer att lära dig att träna på rätt sätt för att maximera din träningseffekt och minimera riskerna att skada dig. Styrka, uthållighet, arbetskapacitet, återhämtning och mobilitet, detta är några av de saker som en kettlebell ökar på ett sätt som är helt unikt.

Tommy Blom - military press
Tommy Blom - military press

RKC – Hardstyle är extremt välanpassat för Krav Maga och andra fightingstilar som ställer krav på en explosiv styrka och gör att du kan generera mer kraft och explosivitet än någonsin tidigare. Oavsett om du sparkar, försvarar dig mot nedtagningar,  slag, sparkar, strypningar kommer du få en effektivare styrka som passar det vi gör.

Vi kommer att gå igenom bland annat:
• Marklyft
• Swing (1 och 2 händer)
• High pull
• Snatch
• Clean
• Press
• Turkish get-up

Instruktör: Tommy Blom, RKC
Datum:
2009-02-15
Tid: 10:00 – 17:00 (med avbrott för lunch)
Pris: 500 kr (betalas på plats)

Information & Anmälan:
Tommy Blom, 0708 – 33 96 68
E-post: tommy@tenacity.se

Kettlebells
Jag kommer att ha med mig kettlebells för utlåning under seminariet, det kommer även att finnas kettlebells till försäljning. Om du tänker komma och vara med på seminariet och vill köpa en kettlebell ber jag dig beställa din kettlebell i förväg i webbshopen så att jag vet vad jag skall ta med mig. När du gör beställningen, välj hämtas som leveransmetod och skriv “Seminarium Göteborg” i kommentarfältet. Förskottsbetalningar skall vara oss tillhanda innan leverans.

Hoppas vi syns i Göteborg!