strongfirst-green

Privatträning Kettlebells

På privatpassen får du all uppmärksamhet och passet skräddarsys efter dina behov, här kan vi fokusera på styrka, rörlighet, fettförbränning, atletisk förmåga, idrottsinriktad träning…

 

Functional movement Screening (FMS) är ett graderingssystem som dokumenterar rörelsemönster som är nödvändiga för normal funktion. Genom att screena dessa mönster hittar FMS funktionella begränsningar och asymmetrier som reducerar effekten av funktionell träning, fysisk träning samtidigt som de stör kroppsmedvetenheten.

FMS ger ett FMS-betyg som används för att angripa de problematiska områden som finns, samtidigt ger betyget ett verktyg som gör att man kan mäta förändringar funktionen. Betygssystemet är direktlänkat till de övningar som är mest fördelaktiga för att återställa mekaniskt sunda rörelsemönster.

Som utvärderare följer man sedan det individuella FMS-betyget för att mäta framsteg och identifiera de övningar som behövs för att återställa en korrekt rörelse och styrka hos varje individ.

FMS grundades av Gray cook som även har skrivit boken Athletic Body in Balance och boken Movement.

På de här passen screenar vi dig och anpassar träningen efter vad dina resultat blir.

OBS! Endast Privata pass

 


Som medlem i KMGs GIT och med mer än 14 års erfarenhet som instruktör inom International Krav Maga Federation -numer Krav Maga Global – erbjuder Tommy Blom högkvalitativ träning i Krav Maga.

Tommy har sedan 1996 utbildat civila i Krav Maga och började 2002 utbilda instruktörer (civila, militära, Law Enforcement, VIP Protection, Air Marshalls), myndigheter, poliser, militärer och livvakter under KMGs flagga världen över. Tommy är den i dagsläget högst graderade icke-Israelen i Världen inom Krav Maga Global.

Privatträning Krav Maga

På privatpassen får du all uppmärksamhet och passet skräddarsys efter dina behov, oavsett om du är civil eller uniformerad  har vi möjlighet att skräddarsy träningen för dig/er.

Det finns 3 typer av privata pass med Krav Maga.
– Privatträning, detta pass är avsett för 1 person
– Semiprivat träning, detta pass är avsett för 2 personer
– Privat Grupp, detta pass är avsett för 3-5 personer