Här är lite testimonials och åsikter vi har fått från personer som tränar hos oss eller har tränat hos oss.

”Det absolut bästa med träning hos Tenacity är att jag inte bara lära mig “hur” man ska göra, utan också “varför” det ska göras si eller så. Det är en otroligt viktig pusselbit i lärandet. Tenacity erbjuder också en bra möjlighet till flexibel träning för sådana som mig, dvs vi som pga familj, jobb eller annat har begränsade möjligheter att hålla oss till schemalagda träningspass efter ordinarie kontorstid. Det är väldigt skönt att kunna träna när det passar mig själv!”
Pär, 34, entrepenör

”Har tränat i hela mitt liv och är en aktiv människa som spelat fotboll åker skidor, surfar och jobbar väldigt mycket, fick en allvarlig höftskada som 18 åring och fick besked sluta, vara aktiv bara simma sa läkarna,
Gav inte upp utan slogs mot dålig rörlighet och aldrig ge upp skidåkning,,
Började träna för Tommy Blom för ca 2 månader sen och måste erkänna att jag var lite skeptisk att bara lyfta en kettlebell, efter massa gymträning och annan aktivitet, men skall innerligt erkänna att detta måste vara den bästa allsidiga träning jag haft i hela mitt liv, rörligheten i min trasiga höft, styrka i bål och rygg som gör det fantastiskt lätt att göra 14 timmar i köket,
Ser fram emot vad det kommer att bidra med i min skidåkning till vintern ?
Plus att det är en fantastisk engagerad instruktör som vill att du mår bra

Hurra för kettlebell”
Niclas Yngvesson, 38, kock

”Alltid inspirerade att träna hos någon som verkligen vet vad han talar om.”
Mattias Oscarson, 41 år

”I mitt jobb är jag mycket utsatt för slitage och ojämn belastning på båda leder och muskler, det är till tider ett tungt arbete som ofta resulterar i att jag måste uppsöka naprapat för att bli “rättat till” igen. Det, tillsamman med att jag tränar och tävlar i kampsporten Muay Thai, gör att kroppen min är mycket utsatt och rehabiliteringstiden mellan varv är minimal. Sen jag började träna kettlebells för lite över ett halvår sen, har jag inte bara byggt muskler på alla dem ställer som dem flesta tjejer önskar (rygg, mage, rumpa, lår) men jag har praktiskt talat slutat gå till min naprapat för hjälp.
Jag är mer stabil och rörlig nu, än jag varit någon gång i hela mitt liv. Jag fightas bättre, jag jobbar bättre, jag sover bättre och jag har mycket bättre hållning. Jag har slutat träna fys på gymmet, och använder enbart kettlebells som styrketräning inför match – det brinner flera kalorier och utvecklar en funktionell styrka som jag aldrig klart att uppnå på något gym. I skrivande stund är jag nästan fyra månader gravid, och kettlebells är en skonsam och trygg träningsmetod som styrkar hela min kropp, och jag tror stärkt att hela min graviditet kommer kännas lättare grundet den bålstyrka jag arbetat upp genom min träning på Tenacity.
Det är inte mycket jag älskar utöver Muay Thai, men kettlebells kan jag inte leva utan. Det borde vara obligatorisk. Tommys kundskåp och genuin kärlek för kroppen och sinnets sundhet, är drivmotorn som gör Tenacity så unik – det är inte många som brinner så för det dem gör, och som har så mycket kundskåp inom sitt fält som vad Tommy Blom har. Tenacity är och kommer altid vara en hög prioritet i mitt liv, precis för det är så mycket bättre än alla alternativen som finns därute.”

Tina Yngvesson, 35 år, Avdelningsledare hotell – barchef

”Tack, Tommy, för ditt engagemang, din entusiasm och en träningsglädje som smittar av sig. Att få träna kettlebells i Courage Corner har lärt mig om funktionell träning, gjort mig starkare, och framförallt mår jag bättre.”
David Heintz, 32 år, beräkningsingenjör.

”Träna Kettlebells, hmmm?? ja jag har ju min yoga, Tai Chi och löpträning, men efter att ha tränat i snart 2 år kan jag utan överdrift säga att detta är en otroligt komplett träning, mitt 48 åriga sura ryggslut är nu bättre än när jag var 20, styrkan i bålen x 3, kan då detta bara bero på en Kettlebell NEJ!, utan riktigt bra Instruktör fungerar det inte, en Instruktör som Tommy kunnig, lyhörd och empatisk, läser av gruppen och ser direkt när något behöver justeras, så att vi får en bra och utvecklande träning.”
Micke, 48

”Att träna med Tommy har gjort mig starkare och piggare och genom övningarna har jag lärt mig tekniken från grunden så jag inte drar på mig skador under tiden när jag tränar. Tommy är en person som är lätt att ha att göra med, som verkligen engagerar sig i vad han lär ut och brinner för vad han gör.”
Mathilda, 25, student

”Kettlebells är ett annorlunda och spännande sätta att träna kroppen.
Tommy Blom är en mycket duktig och drivande instruktör som vet vad han pratar om.
Han är hård men rättvis och man får alla hjälp man behöver under träningen för att få ut så mycket som möjligt av den.
Jag kan absolut rekommendera denna typen av träningen och Tommy som instruktör.”

Stefan Jansson, IT Säkerhets konsult

”Jag började träna med kettelbells i gymklasser där instruktören i huvudsak jobbade med att höja vår puls utan att att säkra korrekt rörelsemönster. När jag var osäker på utförandet så letade jag upp övningen på YouTube. Följden av detta blev att jag efter någon månad med felaktigt teknik fick akuta axelproblem.
Tommy har till skillnad från instruktörer på gymkedjor och självutnämda experter på YouTube en gedigen kompetens som kettelbellsintruktör. Förutom detta har han ett genuint intresse av att med  Functional Movement  Screening identifiera och sedan hjälpa mig åtgärda problem med rörlighet, stabilitet och rörelsemönster.
Den hjälpen har förutom att fixa min axel medfört att jag kan hugga ved, lägga marksten och bygga stenmurar utan att ha ont i kroppen i veckor därefter. Dessutom kan jag nu med kettelbells bygga och behålla en funktionell styrka som jag har nytta under resten av livet.”
Jörgen Christmansson, 49 år, Produktledningschef

”Jag har tränat hos Tommy Blom i cirka ett år nu. Vi började med en Functional Movement Screening och sedan la Tommy upp speciella övningar för att rätta till osymmetrier i min kropp. Framförallt har jag därefter tränat Kettlebells enligt RKC och det har hjälpt mig oerhört mycket. Jag har tränat upp muskler som jag inte visste fanns, jag har fått en bättre hållning och jag märker skillnad när jag spelar Tennis och Golf. Jag vill varmt rekommendera träningen med Tommy Blom. Han är en mycket duktig, ödmjuk och positiv person med mycket humor. Som tränare har han en bra förmåga att se vad jag gör för fel och ger lagom med feedback på rätt nivå så att jag har en chans att hela tiden förbättra mig.”
Tomas Insulander, Management konsult, född 1956.

”Tommy is one of those amazing people that has both the talent to learn, capture the essence of the knowledge, and then be able to teach it to others no matter who the person is. Tommy loves teaching and is a great inspiration.

For me personally, Tommy and his team of instructors has improved my quality of life. I’ve found fun and challenging ways of training, keeping fit, and defending myself.

Tommy, you should be proud of your achievements. You’re a natural talent both as a teacher and practitioner, a hard-to-find combo that I am very lucky to have access to as a student.”
Mats Bjur, father of 2 children and IT Manager

”Tommy Blom är ett tränargeni! Uppmuntrande, dynamisk och med brinnande passion genomför han sina träningspass. Tommy har förmågan att lyfta fram och anpassa träningen på ett sett att det lyfter varje individ till nya höjder. En annan sak som jag uppskattar med Tommys träningar är att han varierar upplägget, inget pass är det andra likt, vilket gör det ännu mer intressant och utmanande. Jag har tränat olika idrotter i mer än 30 år och haft ett otal olika instruktörer. Tommy är utan tvekan den som har bäst öga för detaljer och han kan dessutom på ett begripligt sett berätta vad man gör bra och vad man bör förbättra.

Träningarna blir inte sämre av att herr Blom har en skön humor, som peppar de tränande att, med ett leende på läpparna, ta i lite extra. Han är tuff men rättvis, vilket gör att jag respekterar och litar på honom. Under sex år var Tommy min tränare i Krav Maga och nu när jag skall börja med kettlebells-träning är valet enkelt – det finns inte någon som är bättre lämpad att träna mig än Tommy Blom.

Så med ödmjukhet och tacksamhet rekommenderar jag alla som tar träning på allvar att anlita Tommy Blom.”
Mats Bäck, 41 år Projektledare, ekonomichef och delägare i Limeray AB

”Jag körde ett prova-på-pass för kettlebells för ett par månader sedan och tyckte det kändes som ett perfekt kompliment till min ordinarie träning. Sedan sex veckor har jag egentligen kört väldigt få pass, enbart fem, men tycker redan att jag märker stora resultat i form av bättre hållning och starkare kropp. Efter kanske andra veckan valde jag att köpa hem två kettlebells för att någon gång varje vecka även hålla igång med det. Jätteskoj och effektiv träning och jag tycker att på kort tid har jag ökat vikter på kettlebellsen och dessutom fått en starkare kropp än jag någonsin haft!! Med grymma instruktörer, som snabbt rättar till det man gör fel så man lär sig in rätt direkt, så är det här en ultimat träningsform för mig. På en timme hinner man förbränna och bygga upp utan att vara helt slut när passet är över! Jag rekommenderar det till alla, för alla behöver en stark bål att bära upp kroppen med!”
Tina Carlsson, 27år, förskollärare.

”Det absolut bästa med träning hos Tenacity är att jag inte bara lära mig “hur” man ska göra, utan också “varför” det ska göras si eller så. Det är en otroligt viktig pusselbit i lärandet. Tenacity erbjuder också en bra möjlighet till flexibel träning för sådana som mig, dvs vi som pga familj, jobb eller annat har begränsade möjligheter att hålla oss till schemalagda träningspass efter ordinarie kontorstid. Det är väldigt skönt att kunna träna när det passar mig själv!”
Pär, 34, entrepenör

”Tommy Blom is a dedicated kettlebell teacher with whom I’ve had the pleasure to train for the last couple of years. I recently participated in the HKC in Gothenburg and I’ve taken kettlebell group classes under his supervision. Always receptive and positive, delivering clear instructions, he is open and welcoming, pushing his students towards improvement and self-knowledge.”
Alberto Pinton, 49 years, Musician

”Det är en stor glädje att gå på Kettlebellspass på Tenacity. Man blir tokstark och jääättetrött! 🙂
Jadå, och mer allvarligt talat så är det Tommys stora kunskaper och erfarenhet som gör att jag känner mig både trygg och sporrad. Han har förklaringar och övningar som gör att jag – ett gammalt “rehab-case” – vågat köra hårt. Jag vet att Tommy rättar när jag använder kroppen fel, han hjälper så att jag kan hitta bättre rörelsemönster. Faktum är att Tommy är en av de tre (övriga inom “sjukvården”, sjukgymnast och naprapat) som jag känner stor tacksamhet inför gällande min utomordentliga hälso- och prestationsökning de senaste tre åren. Jag har blivit en bättre klättrare, skidåkare, paddlare och cyklist. På senaste tiden har även min förlorade löpning blivit återtagen. Det är väldigt bra! Jag mår väldigt bra!”
Patric Petersson, 40 år, Managementkonsult, Göteborg

”På Tenacity kan man välja att få helheten i sin träning. D.v.s. hjälp att inse sina funktionella begränsningar och korrigera dessa, få en bra fysisk och psykisk grund att stå på samt att kunna försvara sig själv och andra om behov uppstår.

Det är precis det jag har valt att göra och jag är mer än nöjd! Efter år av stel och ömmande nacke/rygg är jag på banan igen”
Christian Esselmark, 29 år, Säkerhetsrådgivare

”Tommy is an excellent instructor! He fills his surroundings with his energy.”
Annie / Gothenburg, Sweden

”Very thorough and inspiring instructor
I have trained Krav Maga with Tommy for years. He has an excellent eye for details, not just for the style and techniques – but also for you as a being. If you have difficulties performing a move or technique – he can help you get around it. Another of Tommy’s good qualities is that he is an even instructor, good natured and makes the training fun and challenging. I can recommend Tommy as an instructor 100%.”
Fredrik G / Gothenburg, Sweden

”Good trainier with high requirements
Tommy is a really good trainer – with high requirements/demands on the participant. That’s really good. When other say that you do fine, Tommy sees the details and find parts to improve. And give the response in a good positive way. You really do improve a lot when training for Tommy!”
Martin / GOT, Sweden

”Superb instructor
Tommy is one of those rare people who can do, and can teach. Both to the highest level: world-class.”
Dave / Nottingham, England

”An excellent instructor very clear and detailed
Tommy is an excellent instructor whos attention to detail is incredible, apart from the fact he hits like an oncoming truck he moves like a panther”
Eddie Gavin / Dublin, Ireland

”Top instructor!
Tommy is the man!
With great insight and inspiration he is the one who introduced me to hardstyle. Before meeting Tommy for the first time I had trained with kettlebells for about two years but in only a few hours he brought me to a whole new level. Tommy has deep knowledge and wide experience in strength training and how it applies to martial arts.
I highly recommend Tommy to anyone, pro or Joe, regardless your goals!”
Andreas Almén / Linköping, Sweden

”Excellent trainer
Tommy is hands down the best trainer I’ve ever had. He has helped me in many aspects of my training and conditioning. If you live in Sweden, you want to train with Tommy.”
Nima / Gothenburg, Sweden

”High quality
Tommy Blom is an excellent RKC-trainer.”
Karl / Sweden

”High End
very good quality in all aspects”
Jonas Hansson / Sweden

”very good trainer
Tommy is a very good KB trainer and a nice person who has helped me a lot”
joakim / Skane sweden

Har du tränat med oss och vill lämna en testimonial? Fyll i en kommentar nedan.
Tack på förhand!